Whishes

Har pratat med en jättetrevlig mamma från England idag. Förhoppningsvis så flyttar jag i mitten av November.
Det skulle vara så skönt om det blev så. Får reda på det i slutet av veckan. Hoppas!!!! :)

I övrigt så försöker jag än en gång att inte äta godis/fikabröd/chips osv.. Det har gått 3 dagar och jag håller på och dör av mitt socker beroende.. Helt sjukt!
Sist jag gjorde det här så gick det skitbra, efter 2 veckor utan godis så ville jag inte ens ha det när folk bjöd på det. Sen var jag dum nog att ta några godisbitar för jag tänkte "det är lugnt jag har varit utan så länge nu så jag klarar det". ehm.. Det gick åt skogen..

Så nu ska jag ge fan i det!Pumped Up KidsDen här låten går på repeat hos mig just nu!
Kan verkligen rekommendera hela Foster The Peoples album "Torches".
Helt jäkla underbar skiva! Check it out!!!!! :)


Things we said today

Sitter och mailar med ett par familjer i England. Det tar längre tid än man tror att skriva ett brev på engelska. Jag har inte något direkt problem med att skriva på engelska men man tänker ju efter lite extra medans man skriver. Sen inser man att det tog en bra stund bara att komma på vad man tycker om att göra på dagarna. Jag hoppas i alla fall att jag kan flytta snart, för nu vill jag verkligen åka iväg. 

Jag skulle ju boka biljetter till Paul McCartney också i fredags, men det var ju bara att glömma. Vet inte hur fort det gick att få det slutsålt, men jag fick i alla fall inga biljetter.. SUCK! 
Funderar på att försöka gå i England istället, såg att det fanns biljetter kvar där. Måste kollas upp lite mer!


 

The Music Box
He's a genius!!!


Give it a second chance.

Jag tänkte att jag skulle försöka uppdatera den här bloggen igen. Folk vill tydligen att jag ska skriva helt meningslösa saker, så jag ska försöka.
Lovar inget om hur ofta jag tänker uppdatera, för det kommer jag aldrig hålla iaf.

Lets go!

RSS 2.0