I went to a concert

Well I don't feel better
When I'm fucking around
And I don't write better
When I'm stuck in the ground
So don't teach me a lesson
Cause I've already learned
Yeah the sun will be shining
And my children will burn


I guess i got too excited when i thought you were around

Historia, Historia och Historia... Det är det enda jag ägnar mig åt om dagarna nuförtiden!
Någon som känner för att disskutera vilken betydelse folkrörelserna hade för demokratiseringen av Sverige? Inte? Nej, inte jag heller..


All the single bitches..

Jag kan inte sluta skratta när jag ser det här..  :)


Please don't slow me down if i'm going too fast

Sorry för min otroligt dåliga uppdatering den senaste veckan, men jag har varit sjuk igen.. Har knappt rört mig från sängen eller soffan.. Men nu känns det som att det börjar ge med sig lite.

Längtar som fan tills nya skivan med det här bandet släpps!! Vill ha konsert med dem nu också.. GE MIG!!LostAlone

Det här var ett av förbanden till My Chem i Dublin, och jag blev överlycklig när jag såg att de även skulle följa med till Sthlm och vara förband där med! :D Kunde inte ha blivit bättre!! Det är kul att upptäcka nya band och det här bandet var grymt bra live.

Så nu laddar vi för Sthlm i mars!


I'm not okay

Hemma igen efter 4 underbara dagar i Dublin. Jag övervägde länge att sätta mig på nästa plan tillbaka direkt när jag hade landat på Arlanda. Fyfan för snö! Dublin var plusgrader och inte en endaste liten snöflinga syntes till. Det var soligt och det regnade inte så mycket som jag trodde att det skulle göra, och när det väl regnade så brydde jag mig inte ett skit eftersom att allt är bättre än snö. Vi var på konsert, som kan ha varit en av den bästa på länge. Det är inte varje dag man går på en konsert med 3 grymma band på samma kväll. Vi såg My Chemical Romance med Lostalone och The Blackouts som förband på O2 Arena. Riktigt jäkla grymt!

Här har jag filmat från konserten, jag är riktigt nöjd över att min kamera har så underbart bra ljud.
MCR såklart!


Take me away

Snöstorm och svinkallt var vad gårdagen hade att erbjuda.
Jag ägnade större delen av dagen till att bara ta mig ut från gården, var totalt insnöade. Våran personliga snöskottare var upptagen med att skotta resten av blg istället för att hjälpa oss hemma.

Som sagt, det kom lite snö igår + att det blåste upp i fina snövallar.
Skönt att det är sol och -5 idag, borde ta mig till stallet och ta en sväng ut i solen med hästen!


SING


Sing it for the boys,
Sing it for the girls
Everytime that you lose it, sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it till you're nuts
Sing it out for the ones that'll hate your guts
Sing it for the deaf
Sing it for the blind
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world
Sing it for the world


Jump and touch the sky

Kom precis hem från ett svinkallt ridhus. Sitta och titta på träningar på vinter är nog inte alla som gör. Men vi stod ut nästa in i det sista.. Nu har jag fötterna instoppade i duntofflor uppe på ett element. Så kallt är det!

En sjuk sak jag såg när jag kollade min twitter att Infinite Mass följer tydligen mig.. Galet...

LADDAR LADDAR LADDAR!!

 


Thank you for the venom

Jag tror jag har feber.


I Wish I Had A Pizza And A Bottle Of Wine..

Idag (eller ja, igår om man ska vara noga med tiden) så var jag ute på den absolut bästa turen med min häst på flera år! Han skötte sig exemplariskt och det har nog aldrig hänt förut.. Perfekt underlag, perfekt väder, solnedgång, full galopp över åkrarna. Kunde inte ha blivit bättre! Grymt nöjd över det! =)

Skulle ha varit ut med Maria och käkat ikväll, men så blev det inte för jag hade tydligen andra planer som inte heller blev av. För jag fick en hög med pärmar och papper som jag var tvungen att gå igenom tills imorgon, då vi har årsmöte med klubben. Så det blev mitt lördags nöje! Men nu är det gjort och jag kommer tacka mig själv imorgon när jag slipper sitta med det in i sista minuten.

Dags att somna in till bra musik, som jag gör varje natt. Det är en grej jag har för mig, jag kan verkligen inte somna om jag inte lyssnar på musik.


Make a wish for your childhood dreams

Förra Lördagen!


SNOOZZZZZZZZZ

Jag behöver allvarligt en ny väckarklocka som låter illa som fan och står längst bort i mitt sovrum, annars tar jag mig inte upp på morgonen.. 


Death Cab

Nu har jag tagit mig an det första träningspasset på väldigt länge (om man bortser från ridningen).. Det gick tungt, väldigt tungt faktiskt. Så nu är jag jäkligt pepp på att fortsätta.

Jag har kommit på vad som var fel med Youtube också, thank god! Så nu blir det musik för hela slanten! =)

Madde
Här är bandet som vi har pratat om ett antal gånger.. :P

Death Cab For Cutie

Something To Die For


1 & 2

Har precis varit ut i förrådet och hämtat in Crosstrainern, tänkte att jag skulle ta tag i det där med att träna lite mer. Så nu står den här och redo att användas. Känns bra, då slipper man åka någonstans för att träna. Alltså finns det inga ursäkter heller, förutom att jag ska äta upp den fantastiskt goda semlan som jag har framför mig först... :P

RSS 2.0