Fuck you Youtube

Kära Youtube,
Vad har ni gjort med inbäddningskoden? Jag skulle gärna vilja publicera musikvideor här på bloggen men tydligen så tycker ni att jag inte borde göra det. Vilket är lite smått jobbigt för ett musikfreak som jag. Skulle var glad om ni ville fixa felet.

Tack!


Dagen efter..

.. är inte lika rolig som dagen innan! Kan jag lugnt konstatera.. men det var värt det, för vi hade grymt kul!
Idag har det dock inte blivit många knop, stallet blev prioriterat sist på dagen tror vi var där 19.30.
Annars har det varit myskläder och soffan för hela slanten.

Satte upp håret för det är som "svinto" efter att man har haft Dust It i det, och det ser verkligen ut som om jag har klippt av mig halva håret vilket jag inte har gjort..

Neon Trees

Jag köpte nyss Neon Trees skiva och snacka om att jag blev väldigt positivt överraskad när jag insåg att varenda låt på skivan är grymt bra. Det är inte ofta det händer att man lyssnar på ett nytt band och man gillar alla låtar på en gång. Oftast tar det ju ett tag att lyssna in sig på låtarna, men inte här inte.. Underbart!
Såg att de skulle vara förband till MCR också i USA, synd att man inte skulle dit och se dem..


The Key

Älskar den här låten!!


Cover av The Kooks
(de gjorde en tribute konsert efter att Charlie Haddon från Ou Est Le Swimming Pool begick självmord på pukkelpop festivalen i höstas)
Original av Ou Est Le Swimming Pool


Indestructible

Den här låten gick rakt in i hjärtat... vilken otroligt sjuk känsla jag fick... Wierd...


Oh God!

You don't wanna know everything... Trust me!


Just so you know..

Ibland så blir jag typ besatt av ett band.. Händer lite då och då, det innebär att jag lyssnar konstant på det bandet dygnet runt.. Sen går det över när jag hittar ett annat band som jag blir helt stormförtjust av, då övergår det tidigare bandet till att gillas på en "normal nivå". Så går det vidare hela tiden! Det behöver definitivt inte vara ett nytt band jag precis har upptäckt, utan oftast är det band som jag har lyssnat på i flera år som jag återupptäcker på något sätt, eller att de har sjäppt en ny skiva..

Det här bandet gillas skarpt för tillfället:


RSS 2.0