Parklife

Tillbringade hela förra veckan i London utan dator och med en förkylning utan dess like. Därav ingen uppdatering på ett tag.
London var i alla fall grymt! Älskar den staden. Med Camden som solklar favorit, och Topshop på Oxford Street. Det måste seriöst vara den bästa butiken jag någonsin har satt min fot i. Köpte grymt sköna jeans som jag definitivt kommer köpa fler av. Finns i ca 15 olika färger, men jag var ju tråkig och köpte såklart ett par svarta. :S Kollade även priserna här mot Sverige, och det är faktiskt billigare att köpa jeansen här än i Sverige. Vilket är lite skumt med tanke på att det är samma kläd-kedja. Jaja, bättre för mig! :) Rekommenderar i alla fall den till alla klädgalningar där ute.
Får ta en tripp dit igen om en månad när jag åker ner och umgås med min pappa som kommer till London på besök. Ska bli kul att få umgås med han lite, det var ett tag sen nu..

Inte långt kvar tills jag kommer hem en sväng också, och jag längtar så sjukt mycket efter en gigantisk påse med lösviktsgodis!!! Måste nästa be pappa köpa med sig det till mig.

Sen så släppte Way Out West idag att Blur spelar på festivalen, och jag trodde jag skulle dö. Den festivalen har även The Black Keys så..... JAG SKA DIT!!!! Martina ska du med?? ;) Eller ja, alla andra som också vill dit kan väl höra av sig!HAHAHAHAHA!! Jag spar alltid rubriken till sist och precis efter att jag skrev Parklife så började de spela den på radion!! Great! :P

Nezeril, Otrivin.. - you name it!

I'm miserable.. fy sjutton så förkyld jag är, idag har jag tappat rösten helt. Kommer inte ut ett ljud när jag försöker prata. Vilket inte är så hjälpsamt när man har två pojkar att hålla reda på.. :s Skulle dö för nässpray just nu. Måste försöka hitta det imorgon, antar att det måste finnas nånstans i London. Tar tacksamt emot vägbeskrivning om nån vet var det finns. Hoppas på att Boots har det, det skulle underlätta mitt liv väldigt mycket. Tycker det är helt jäkla underbart att Bon Iver vann en Grammy i natt, och det är ganska så roligt att ingen vet vem han är när man läser vad alla skriver på Twitter. Äntligen så var det inte en Pop/Rnb artist som vann.. Nu ska jag återgå till att tycka synd om mig själv igen (grymt bra på det).

The drugs don't work..

Mår skit, har så jäkla ont i halsen så jag kan varken äta eller prata. Så otroligt irriterande.. Barnen försökte förklara och lära mig hur man åker pulka idag, vilket jag fann väldigt roligt med tanke på att jag aldrig har sett en pulka förut. Försökte förklara för dem att jag har snö typ 4-5mån varje år så jag har haft gott om tid på mig att öva.. Glömde ta med mig kameran vilket var synd för det var en otrolig utsikt. Jag älskar verkligen landskapen här! Alla kullar i stora hagar med öppna fält, jätte vackert. Nu är det dags för nästa match i Six Nations, idag är det Wales-Scotland.

Hiding beneath it all..

Va ett tag sen nu igen.. oväntat, nej.. Har haft snö som har kommit och gått hela veckan och imorse när jag vaknade var den typ borta. Men just nu befinner jag mig i Chipstead, Surrey. Vilket ligger precis utanför London och här är det -10 och 1dm snö. Så jag antar att jag får stå ut med den ett tag till. Barnen har motsvarigheten till sportlov nästa vecka så vi ska vara här tom nästa lördag och utforska London. Kommer bli kul om jag kan bli av med min feber och onda hals. Inte kul att bara ligga i sängen och inte orka göra något. Idag är första dagen som jag kände att jag längtade hem, och det är antagligen för att jag är sjuk, antar att man känner sig tryggare hemma i sin egen säng. Annars så funderar jag också på hur länge jag tänkte vara kvar. Jag har kontrakt till sista juli, men fick reda på igår att de vill att jag ska stanna så länge som möjligt. De behöver någon de närmsta 2åren och de vill ha mig kvar. Har inte en aning om hur jag ska tänka där. De har blivit som en andra familj till mig och det kommer garanterat bli konstigt den dagen jag åker hem. Men jag tror att jag fortfarande är inställd på att åka hem i juli. Nu är det dags att återvända till tvn. Six Nations idag igen, England-Italien. Go England!!!

Pray For The Weekend

Bubbel och vin igår hemma hos Lucy, vilket resulterade i en fruktansvärd huvudvärk idag..
Men kul var det och grymt god mat! 
Idag blir det en vända hem till Lucy igen och titta på Six Nations, Scotland - England, Heja England!!

Nu, återhämtning med bra musik!


Do You Get What You Pray For?LostAlones nya singel, släpps på måndag!
Ska bli intressant att höra nya albumet som släpps om en månad.
Såg dem spela live 2ggr under 2011 och de var grymt bra, och jag älskar första skivan.


Bones
uppdaterar från min mobil på Tumblr


RSS 2.0