Summertime

Terrified of what I’d be
As a kid from what I’ve seen
Every single day when people try
And put the pieces back together
Just to smash them down
Turn my headphones up real loud
I don't think I need them now
‘Cause you stop the noise


And if you stay
I would even wait all night
Or until my heart explodes
How long?
Until we find our way
In the dark and out of harm
You can run away with me
Anytime you want


Music!!

Jag vill ha sommar och konserter och festivaler, NU!!


Det här skulle jag vilja se:


Rock Am Ring 2010

Ibland så gör man saker man ångrar.. eller ja, jag ångrar det inte men det är så komplicerat att det vore bättre att det inte hänt.. så var det med den saken..

Jag har varit hemma idag med, och då passade min nya favoritkanal Mtv NHD att visa en konsert med The Hives från Rock Am Ring i år. Underbart! =) Riktigt bra, det tackar vi för! Sen så såg jag även en konsert med Editors även det från Rock Am Ring, och igår såg jag en konsert med One Republic även den från Rock Am Ring.. Som sagt jag gillar den kanalen.. Typ bara livekonserter!!
Så nu väntar jag bara på att få se konserten med Kasabian, den var säkert grym.. I alla fall det jag sett på youtube, här är Underdog!


Vad hände?

Jag som trodde jag skulle vara duktig och uppdatera er ganska ofta, men så blev det ju inte.. och nu gör jag det i tristess eftersom jag har varit hemma hela dagen och är sjuk. Jag har legat i soffan och tittat på den här underbara kanalen hela tiden med underbar musik, jag har till och med hört bra ny(?) musik som jag aldrig hört förut.. Så det var ju kul iaf..RSS 2.0