Helgen!

Ja, vart börjar man?
I Lördags så åkte jag och Martina ner till min syster i Skene (utanför borås), och tillbringade två nätter där. Anledningen till att vi åkte dit var att vi var på Pier Pressure i Göteborg och Madde bor ju inte så långt därifrån så vi passade på att bo där. Toppen tyckte vi! =) Tack Madde för det!
Pier Pressure var underbart på många sätt och vis, jag fullkomligt älskar festivaler och alla människor runt omkring en. Många bra band!! Jag lover er att jag är ett STORT 30 Seconds To Mars fan efter den konserten. Jared Leto är helt briljant i sin roll som frontman, sjunger som en gud och han tar underhållning till en helt ny nivå. Klockren helt enkelt! Så har ni inte varit på en konsert med 30 Seconds To Mars  förut (och gillar den typen av musik) så ta er tid till att se en, ni kommer inte ångra er!!
Vi såg även The Sounds, Paramore, Neverstore och Him. Alla utom Him var bra (förlåt madde), Ville Valo var helt off! Sen såg vi även Dead By April och Takida ofrivilligt, vi åt mat och då satt man vid den scenen, så det var ju också en upplevelse som jag tror att jag kan klara mig utan i framtiden..

Skitkul med Roadtrip i alla fall med underbart sällskap! 7 timmar i bil går avsevärt mycket fortare med bra musik och roliga människor.. Men jag håller fortfarande på att bearbeta att jag åkte fast för fortkörning, inte kul! De där jävla fartkamerorna är lite väl känsliga tycker jag.. Får väl se om det kommer hem en fin räkning på posten!

Bilder!


The Sounds


30 Seconds To Mars


Ville Valo från Him eller Johnny Depp??


Slutligen Martina och Jag!


God Natt!

Gerard Way i all ära!!

Måste bara visa den här videon, vilken känsla!!! Lyssna på andra låten(Cancer) som börjar vid 6min, ni kommer inte ångra att ni tog er tid till det!! Fast ni borde lyssna på allt från början.. Får gåshud så det skriker om det..  


Mama

Jag tror jag har gjort något väldigt dumt, men jag ångrar mig inte..
Min mamma pratar i alla fall inte med mig, vi har inte sagt ett ord till varandra på hela dagen. Det känns lite konstigt att vi undviker varandra så gott det går. Men men, jag åker till gbg imorgon och när jag kommer hem på måndagkväll så har det förhoppningsvis gått över till något bra. Återstår att se!


Crush

I got a lot to say to you
Yeah, I got a lot to say
I noticed your eyes are always glued to me
Keeping them here
And it makes no sense at all..


Jag har så jäkla svårt för att bestämma mig..

Jag satt och kollade igenom lite gamla bilder på datorn, och då hittade jag den här bilden.Den är från Peace&Love förra året, och jag insåg precis hur otroligt mörkt hår jag hade. Jag tror att jag saknar det faktiskt.. Jag ska göra en omgång till med ljusa slingor, så får vi se hur det blir. Men det lutar åt att det blir mörkt igen inom en snar framtid!


If You're Wondering If I Want You To (I Want You To)

Har lyssnat på Weezer konstant de senaste 2 veckorna, och jag är inte i närheten av att tröttna.

Här är en riktigt bra låt!


Back in business!

Ja, nu börjar vi om från början! Jag har inte uppdaterat något på den gamla bloggen på länge för att jag inte riktigt ville fortsätta på den. Men nu gör vi ett nytt försök! Jag lovar att göra mitt bästa vad gäller uppdateringen! Ska göra om designen också, nu kopierade jag bara över den jag hade så länge tills jag vet hur jag vill ha den!

Var till Sthlm förra helgen och då var vi bland annat och såg Mando på Grönan! Riktigt bra konsert, önskade att den hade varit lite längre. De spelade max 1h, vilket inte är så länge..
Här är i alla fall lite bilder från det! =) 


Här är en video från spelningen! Det är Song For Aberdeen med texten från Memphis Tennessee (Chuck Berry).. Riktigt bra!

 


Dagen efter var det dags att åka hem igen, men jag hann med att se pappa tävla först! Jäklar var fort det går alltså, livsfarligt!RSS 2.0