Lördag

Jag berättade om mitt uppvaknande igår, men inte fortsättningen på den morgonen.. Jag åt nämligen frukost tillsammans med dem också, lite bisarrt..

Igår kväll såg jag "Behind the scenes" med Courtney Love på Mtv, det var 2 timmar om hennes liv. Ett helt fantastiskt program, väldigt intressant. Jag började nästan gråta när det handlade om Kurt Cobain, allt var väldigt känslosamt och jag är väldigt känslig för sorgliga händelser.. Så tragiskt när såna genier försvinner.

Idag fastnade jag framför tvn igen, och håll i er nu och förbered er för en chock.. Det var höjdhopp med cross som fick mig att fastna i soffan.. sjukt va?? Men det var fan så mycket mer spännande än friidrott. Det är tydligen X-Games i LA och då är det olika tävlingar inom cross, skateboard, bmx och säkert något mer... Grymt spännande.. Jag tror jag har hittat ett nytt intresse, jag har ju bojkottat hela friidrotts-EM!
Ett plus är ju att det är bara vältränade killar som tävlar.. ;)


Altanbygge!

alltså.. den här morgonen var ju intressant..
Jag blev väckt klockan 07.00 av någon slags maskin utanför mitt fönster, och det första jag tänker är "har Göran blivit galen, vafan gör han det där nu för?" Så jag rusar upp och ska precis slänga ur mig något dumt när jag inser att det inte är Göran utan de som ska bygga våran altan som håller på och för oväsen.. Det kunde ha slutat i katastrof med tanke på att en av dem har sin sjukt snygge son med sig.. OOOPS!

update!

Tränade med hästen igår och det gick alldeles utmärkt, känns så bra att han är på gång igen..
Snart så får ni se upp ute på tävlingarna! ;)

Just nu så håller min mormor och morfar på och flyttar, så jag tillbringar mina hela dagar bland deras flyttkartonger och möbler. Ibland så gör man riktigt roliga fynd också.. Mer om det senare!

Nu är det off mot Torsång och frukost som gäller, sen är det iväg till Bäsna och kartongerna!

Heads Will Roll


Shoes

Jag kan verkligen inte sova, så jag surfar runt och tittar på fina saker.. Och såklart så hittar man nåt man bara måste ha..


Från Din Sko höstkollektion. Bara att klicka hem, eller jag åker och provar dom imorgon först...

JAG VILL JAG VILL!!!

www.swedeequine.com


Filmtips

Igår såg jag filmen Lord Of War (jag vet, jag är lite efter) och jag måste säga att den var riktigt bra. Man kan ju säga att man tänkte till lite efter att man hade sett den.. Så alla ni som inte har sett den, se den!!
Den handlar om vapensmuggling, och de ledande länderna som smugglar är även samma länder som har ordinarie platser i FN. Filmen är baserad på verkligeheten.. Helt sjukt!! 
Sen kan man väl säga att sitta och stirra på Jared Leto i 2 timmar inte är helt fel de heller..  


                                                                                   Dagens låt!


Dagens låt!Jävlar i helvete vad bra dom är...


Peace&Love

VAR HELT UNDERBART OCH TIDEN GICK ALLDELES FÖR FORT.


RSS 2.0