Dressed up

Jag behöver en klänning.Tips någon??


Running out of turbo

Tiden rullar på som bara den. Det har gått 2 veckor sen jag kom hit, men det känns som att det var igår jag anlände, samtidigt som att det känns som att jag har varit här hur länge som helst. Konstig känsla det där..
Har i alla fall precis varit ute på en powerwalk (jag hatar att mina ben inte tycker om löpning på asfalt), det gick bra och jag är glad att vi har 8+ och ingen snö. :)

                                                         Känns nästan som hemma!

Free


Move on!

Jaha, då har man flyttat nu då! Det tog ett bra tag att sig hit... Först 2tim tåg, sitta på arlanda 1,5tim, flyga 2,5tim och eftersom jag flög till London så blev det en bilfärd på 2tim också. Bra start!!

Barnen är jättesnälla men busiga med mycket energi. Så jag kommer definitivt inte ha tråkigt med dem!
Det är jättefint här, bor precis brevid en kanal, och det finns jättefina små stigar längs kanalen som är perfekt att gå eller springa på. Så det kommer jag absolut sysslesätta mig med, nu finns det inga ursäkter eftersom jag ändå inte har så mycket annat att göra under dagarna när barnen är i skolan. :)
Jag kan nästan se det här som ett träningsläger! Familjen äter extremt nyttig mat också, så det här blir nog toppen!

Jag håller fortfarande på och lär mig att det är "Tea-time" typ jämt! Det är intressant.. Sen har jag ätit nya saker som Mermite och någon slags kaka som innehöll bär och russin men jag kommer inte ihåg vad den hette. Men gott var det iaf. Sen så äter de inte riktiga måltider som man gör i Sverige. De har frukost, lunch och sen tea-time typ 5ggr. De har ingen riktig middag, typ en macka bara. Så det har nog inte min kropp riktigt ställt in sig på. Men jag vet ju hur man öppnar skåpen så jag ska nog klara mig.

Det har gått två dagar och jag har redan börjat tänka på engelska, vilket är lite irriterande när jag inte kommer på vad allt heter och då inser jag att det går lite lättare om jag tänker på svenska istället.. :S konstigt!

Nu ska jag ta och gå en sväng, får se om jag lyckas ta några kort också!!

Finally

Har precis bokat flygbiljetter!!!! :)
Jag flyttar den 15:e, och jag insåg just nu att det är ju 13 dagar bort.. :O Shit, tiden kommer ju gå väldigt fort!
Men jag kan samtidigt inte längta mer heller, det ska bli grymt kul och skönt att få komma iväg ett tag.
Det blir bra med en mjukstart på en månad också. Jag kommer hem 2 veckor över jul/nyår så det blir toppen!

Måste seriöst börja fundera på min packning.. Jag är ju ett hopplöst fall när det kommer till kläder!! USCH!


RSS 2.0